Voel je vrij om hier een gratis intake gesprek aan te vragen!
Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur

SHR

Heeft u last van ongewenste haargroei,? Wilt u graag van uw ongewenste haargroei af?
Dat kan bij OntharingssalonĀ Budak. We maken een einde aan ingegroeide haren.
SHR-behandeling, is geschikt voor alle huidtypes en is zelfs geschikt voor het behandelen van de meest gevoelige delen van uw lichaam en gezicht.

De behandeling is nu vrijwel Pijnloos en Effectiever door Nieuwe Technologie
De behandeling met SHR is nagenoeg pijnloos. Wel kunt u tijdens de behandeling een warm en branderig gevoel ervaren. Omdat we tijdens de behandeling een koelmechanisme gebruiken, zorgen we dat de behandeling voor u zeer goed te verdragen is. U ondervindt geen bijwerkingen behalve een lichte roodheid na de behandeling. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse bezigheden hervatten. Voor een langdurig en glad resultaat heeft u meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen hangt sterk af van het te behandelen oppervlakte en de mate van haargroei. We kunnen u iedere 6 weken behandelen.

Vergeet alles wat er gisteren was, vandaag is er SHR; definitieve ontharing !
Hoe werkt het?
Het geheim van de nagenoeg pijnloze SHR techniek is dat de haarfollikel wordt beschadigd. Door de “in motion” techniek, wordt met een lage dosis energie meerdere malen de haarfollikel behandeld. De SHR behandeling is kort, comfortabel en leidt bovendien tot uitstekende resultaten.
De SHR-technologie richt zich maar oppervlakkig op de melanine. Het doel zijn voornamelijk de eiwitten in de stamcellen die nieuwe haren produceren. Op die manier kunnen ook donkere huidtypes en pigmentarme fijne haren succesvol worden behandeld. Bovendien is een behandeling tijdens de rustfase van het haar ook zinvol omdat in die periode de nieuwe stamcellen zich terug op de groei afstellen.
SHR is het meest innovatieve systeem op het gebied van definitieve ontharing, en uitermate geschikt voor grijze, blonde en rode haartjes en donkere huidtypes.
Wij nodigen u uit om vrijblijvend een afspraak te maken voor een persoonlijk advies

SHR is het meest innovatieve systeem op het gebied van definitieve ontharing

behandeling-img

De behandeling
De lichtbundel die uit de machine komt, wordt geabsorbeerd door het pigment (melanine) in het haar. Het geabsorbeerde licht wordt langzaam omgezet in warmte en de haarfollikel (haarzakje) wordt vernietigd. De haren die met hun wortel vastzitten in de haarfollikel
(dus zich in de groeifase bevinden) worden definitief vernietigd. De haren die in de overgangsfase of rustfase (katagene en telogene fase) zitten, zijn met de wortel al los van de voedingsbodem. Deze haren nemen wel de energie van de laser op, maar de follikel of haarzakje kan niet worden vernietigd. Uit deze follikel groeit dus weer een nieuwe haar. Pas als deze haar weer in de actieve groeifase komt, kan de follikel effectief worden vernietigd. Dat is de reden waarom men meerdere behandelingen nodig heeft om alle haren in de actieve groeifase te kunnen raken. Over het algemeen bevindt ongeveer 30% van het totaal van de haren in deze actieve groeifase, maar dit verschilt per persoon.